ωράριο λειτουργίας
Δευτ. & Τετ.
9πμ – 2μμ
Τρίτη – Πέμπτη – Παρ.
9πμ – 2μμ & 5μμ – 8μμ
Σάββατο
9πμ – 3μμ

προφίλ

  /  προφίλ

ποιοί είμαστε

Προσωποιημένο σέρβις, υψηλή ποιότητα υπηρεσιών και χαλαρωτικό περιβάλλον

είναι τα στοιχεία που θέλουμε πάντα να συνδυάζουμε για να προσφέρουμε μια εμπειρία ανεπιτήδευτης πολυτέλειας και την αίσθηση ότι η πελάτισσα ή ο πελάτης βρίσκεται σε έναν οικείο χώρο.

 

Μας ενδιαφέρει οτιδήποτε συμβαίνει τώρα στον κόσμο της μόδας και επικοινωνούμε φιλτραρισμένες τις γνώσεις και τις εμπειρίες μας πάνω σε καινούργιες τεχνικές και προιόντα μας που μας έχουν εντυπωσιάσει.

κλείστε ραντεβού

Επικοινωνήστε με τα κομμωτήρια Andeas Coiffure και ενημερώστε μας για ποια υπηρεσία ενδιαφέρεστε. Εκπρόσωπος μας θα δει το αίτημά σας και επικοινωνήσει μαζί σας για να κλείσετε το ραντεβού σας.

αθήνα – απο το 1969

η ιστορία μας

Τα Andreas Coiffures έχουν ήδη διανύσει μια πορεία 50 χρόνων στο χώρο του κομμωτηρίου. Το πρώτο μας κατάστημα άνοιξε το Νοέμβριο του 1969 στην οδό Καψάλη στο Κολωνάκι από τον Ανδρέα και την Έλλη Μηνιώτη.

 

Τα τελευταία 25 χρόνια η Αθηνά Μηνιώτη με πτυχίο Marketing Management από το Deree College και η Βικτώρια Μηνιώτη με πτυχίο Arts από το American College of London, είναι υπεύθυνες του διοικητικού αλλά και του δημιουργικού τομέα της εταιρείας.