ωράριο λειτουργίας

Δευτέρα 8.00 – 16.00  (Νέα Ερυθραία κλειστά)
Τρίτη – Πέμπτη 8.00 – 19.00
Τετάρτη 8.00 – 18.00
Παρασκευή 8.00 – 20.00
Σάββατο 8.00 – 18.00

προφίλ

  /  προφίλ

ποιοί είμαστε

Στα κομμωτήρια Andreas Coiffures σας περιμένει εξατομεικευμένο σέρβις, υψηλή ποιότητα υπηρεσιών και χαλαρωτικό περιβάλλον που συνθέτουν μια εμπειρία ανεπιτήδευτης πολυτέλειας και δίνουν την αίσθηση ότι βρίσκεσαι σε ένα οικείο χώρο.

Είμαστε ενήμεροι για ότι συμβαίνει κάθε στιγμή στον κόσμο της μόδας και μεταφέρουμε φιλτραρισμένες τις γνώσεις και τις εμπειρίες μας μέσα από νέες τεχνικές και προϊόντα που μας έχουν εντυπωσιάσει.

Φέτος κλείνουμε 55 χρόνια Andreas Coiffures και ατενίζουμε με αισιοδοξία το μέλλον!

κλείστε ραντεβού

Επικοινωνήστε με τα κομμωτήρια Andeas Coiffure και ενημερώστε μας για ποια υπηρεσία ενδιαφέρεστε. Εκπρόσωπος μας θα δει το αίτημά σας και επικοινωνήσει μαζί σας για να κλείσετε το ραντεβού σας.

αθήνα – απο το 1969

η ιστορία μας

Ο Ανδρέας και η Έλλη Μηνιώτη άνοιξαν το πρώτο τους κομμωτήριο στην οδό Αναγνωστοπούλου στο Κολωνάκι το Νοέμβριο του 1969. Από την αρχή της λειτουργίας του είχε τεράστια επιτυχία γιατί συνδύαζε τη φρεσκάδα δύο ταλαντούχων νέων με μεράκι, εργατικότητα και υψηλή αισθητική. Μερικά χρόνια μετά, η επιχείρηση μεταφέρθηκε στην οδό Ηροδότου.

Μετά το 1991, και αφού ολοκλήρωσαν τις σπουδές τους, στην επιχείρηση μπήκαν η Αθηνά Μηνιώτη και η Βικτώρια Μηνιώτη. Με κύριο στόχο να διατηρήσουν την επιτυχημένη πορεία των κομμωτηρίων Andreas και να ανταποκριθούν στις προκλήσεις των καιρών, μυήθηκαν στην τέχνη της κομμωτικής και εκπαιδεύτηκαν από τους καλύτερους. Με πολύχρονη εμπειρία και διαρκή ενημέρωση στις νέες τάσεις και τεχνικές, συνεχίζουν σήμερα δυναμικά την επιτυχημένη πορεία των Andreas Coiffures.

Στα κομμωτήρια Andreas Coiffures σας περιμένει εξατομεικευμένο σέρβις, υψηλή ποιότητα υπηρεσιών και χαλαρωτικό περιβάλλον που συνθέτουν μια εμπειρία ανεπιτήδευτης πολυτέλειας και δίνουν την αίσθηση ότι βρίσκεσαι σε ένα οικείο χώρο. Είμαστε ενήμεροι για ότι συμβαίνει κάθε στιγμή στον κόσμο της μόδας και μεταφέρουμε φιλτραρισμένες τις γνώσεις και τις εμπειρίες μας μέσα από νέες τεχνικές και προϊόντα που μας έχουν εντυπωσιάσει.

Φέτος κλείνουμε 55 χρόνια Andreas Coiffures και ατενίζουμε με αισιοδοξία το μέλλον!