ωράριο λειτουργίας

Δευτέρα 8.00 – 16.00  (Νέα Ερυθραία κλειστά)
Τρίτη – Πέμπτη 8.00 – 19.00
Τετάρτη 8.00 – 18.00
Παρασκευή 8.00 – 20.00
Σάββατο 8.00 – 18.00

Andreas Coiffures

  /  ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ - ΧΕΙΜΩΝΑΣ   /  ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ-ΧΕΙΜΩΝΑΣ ’23-’24

ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ-ΧΕΙΜΩΝΑΣ ’23-’24

ANDREAS COIFFURES FW 23-24

 Η συνειδητοποίηση ότι η αλλαγή είμαι εγώ, ότι εγώ είμαι ο/η αφηγητής/τρια της ιστορίας μου, είναι σίγουρα μια πιο εσωστρεφής προσέγγιση των συγκυριών που ζούμε, αλλά ίσως είναι η αρχή για κάτι νέο!

Οι σχεδιαστές μόδας φέτος στράφηκαν στα βιβλία για να σχεδιάσουν εικόνες στο μυαλό τους που θα μπορούν να μεταφράσουν σε ύφασμα. Χρειαζόμαστε τα βιβλία, έχουμε αρρωστήσει με το ατελείωτο death scroll, και για να διορθώσουμε την ανισοροπία αυτή, χρειαζόμαστε εικόνες που να ξυπνούν τη φαντασία μας.

 

THE MINIMALIST

Ο minimalist έχει μία υπεύθυνη στάση απέναντι στη ζωή, τον ενδιαφέρει η βιωσιμότητα του πλανήτη, αναζητεί την αλλαγή για να βελτιώσει τη ζώη του και να επηρεάσει θετικά τους γύρω του.

ΚΟΥΠ Καρέ με φυσικό και «σπασμένο» περίγραμμα και γαλλική φίνετσα. Πολύ κοντές φράντζες(micro fringe) για πιο έντονο και ενδιαφέρον αποτέλεσμα.

STYLING Αφράτο, λαμπερό τελείωμα με λίγη κίνηση ή sleek πιασίματα.

ΧΡΩΜΑ Μια ολιστική προσέγγιση της βαφής με ζεστές, χρυσαφένιες και cappuccino shades που αναδεικνύουν την υφή του κουρέματος.

ΡΟΥΧΑ Καμπαρντίνες κοντές μεσάτες, φορέματα από χοντρά υφάσματα που «κάθονται» χωρίς κίνηση, παλτό με γενναιόδωρα πολυτελή κοψίματα, ζώνες πάνω από παλτό και σακάκια, μοναστικό στυλ, εφαρμοστές μπλούζες, glitter φορέματα, ψηλές μπότες, κλασικές γόβες, μυτερά flats, μάλλινα, μαύρο, κρεμ, καφέ latte, κόκκινο

MAKE UP Ελεύθερο eyeliner, lipstick που τονίζει φυσικά

 

 POLISHED PUNK

Ο σύγχρονος punk, μέσα από τις ιστορίες του χθες, διαμορφώνει και ορίζει τις ιστορίες του σήμερα επαναπροδιορίζοντας τον εαυτό του.

ΚΟΥΠ Φιλαρισμένα μαλλιά με έντονη υφή, πειραματισμούς σε διάφορα μήκη και cool-girl αφέλειες.

ΧΡΩΜΑ Free form τεχνική με έντονες έως φυσικές αποχρώσεις, δημιουργώντας ένα εξατομικευμένο look με grunge αισθητική

STYLING Το αποτέλεσμα φαίνεται casual, αλλά έχει πολλή δουλειά από πίσω, με τεχνικές blow-dry ή flat iron, τα σωστά προϊόντα και σημασία στη λεπτομέρεια, θέλουμε ένα αφράτο αποτέλεσμα με έντονες υφές. Χαλαρά πιασίματα με όγκο στο μπροστινό μέρος του κεφαλιού.

ΡΟΥΧΑ Florals, tartan υφάσματα, μυτεροί ώμοι σε σακάκια και φορέματα, παραμάνες, σύγχρονο grunge, oversized παλτό, γυαλιστερά δερμάτινα φορέματα, 50’s ανοιχτές φούστες, slingbacks flats ή γόβες, platform trinity πέδιλα(Louis Vuitton), μπότες με στρας, μπότες στρατιωτικές, μαύρο, sunshine κίτρινο, κόκκινο

MAKE UP Eyeliner, φυσικά χείλη